VAD VI GÖR

Kontakta gärna oss:

Calle 070 475 33 38

 

Email: carl-olov.Svedberg@Hotmail.com

TRAPPMETROPOLEN.SE

EN RÖRELSE SOM INGÅR I

PE&CO

SVEDBERG AB

OM OSS OCH VAD VI GÖR

Vi har byggt trappor och snickrat och byggt sedan slutet av 70-talet så vi vågar påstå att vi kan trappor och snickerier och husbyggnad. Under 2015 byggde vi ett hus i Märsta och under 2016 byggde vi ett till hus i södra Gävle. Dessa hus var så kallade modulhus och kommer då i block från en hustillverkare och de går då ofta lite fortare att bygga ihop än ett hus i lösvirke. Men vi tycker det är roligare och bygga i lösvirke och det blir ofta också billigare för kunden att köpa ett hus i lösvirke.

Att bygga är att skapa och det tycker vi är roligt. Det ger något faktiskt som går att visa och att ta på, kunderna uppskattar det vi gör och så gör även vi. När vi bygger ett eget hem så samordnar vi bygget tillsammans med en eller flera små byggare, men kunden har en leverantör som är ansvarig och som är kontaktperson. Vi har en person som kan rita hus om du inte har en egen ritning på ditt hus.

Vi sköter om allt från markberedning och gjutning av grund till ett nyckelfärdigt hus som du kan flytta in i.

 

Handgjorda saker som inte är lika som annat, det gillar vi att tillverka.

 

Här har vi tillverkat en massiv furutrappa med inspiration från arkitekten Erskin. Dennes hus hade ofta funkisstil och de finns byggda runt om i landet.Denna trappa har en underliggande vägg som bär upp trappen i ytterkanten. Det ger en öppen vy och mera ljusinsläpp till trappen.

Här har vi byggt ett lusthus där kunden givetvis själv stått för design och måtten på byggnaden.

Ett liknande lusthus finns att beskåda i Gysinge så detta är en kopia av det huset fastän detta hus är både högre och bredare, allt enligt kundens önskemål.

Här har vi grävt ned en avloppsbrunn och anlagt en markbädd för dränering och rening av avloppsvatten.

Copyright @ All Rights Reserved